Beveg deg som en danser!

GRATIS WEBINAR for å få frem mer av den feminine, smidige og grasiøse siden i deg, samt lettere tilgang til gode følelser.

JA, jeg ønsker å bevege meg fysisk, mentalt og emosjonelt.

  • Jeg har en visjon om å bevege mennesker fysisk, mentalt og emosjonelt. Noe jeg har gjort i mange år 1:1 og i større grupper. 
  • Etter å ha sett hva min form for bevegelse gjør med enkeltmennesket, har jeg i flere år kjent på en trang etter å nå ut og spre bevegelse og glede ut i en mye større skala.
  • Nå som det finnes så mange ulike plattformer å dele kunnskap på, kan jeg endelig gjøre noe med trangen.
  • Jeg gleder meg til å starte bevegelsen allerede på webinaret. Håper du er en av de som trigges og blir med inn i mitt univers av bevegelse. 
  • JA til mer bevegelse og gode følelser til folket!

Allerede når du har meldt deg på webinaret vil du få tilgang til et 4 minutters bevegelighets program du kan implementere i din hverdag som en god start på mer smidighet.

WEBINARET ER GRATIS

Hvis du REGISTRER deg får du en BONUS video med 9 fantastiske øvelser.

Mandag 20. mars 

kl 18.00

Webinaret starter om:

Jeg er Therese Cleve-Stiansen

Min store lidenskap og en stor del av min identitet startet da jeg var 2,5år gammel. Dans, bevegelse, formidling, målarbeid, prestasjon, perfeksjon og samarbeid.

Jeg startet på danseskole 2,5år gammel, fikk fast partner da jeg var 7år og begynte deretter å konkurrere. Var landslagsdanser i mange år i standard og latinamerikanske danser og har meritter som 13 NM gull, nordisk mester, bronse i ungdoms VM samt en rekke world ranking titler. 

Jeg har jobbet med TV siden 2006 da jeg fikk en forespørsel om å være med som profesjonell danser i Skal vi danse på TV2. Siden den gang har jeg vært med 7 sesonger med profilene; skuespiller Tom A. Haug, Astrofysiker Eirik Newth, alpinist Finn Christian Jagge, skuespiller Mikkel Gaup, politiker Carl I. Hagen, fotograf Per Heimly og syklist Mads Kaggestad.

Jeg utviklet et eget treningskonsept for å bevege det norske folk med inspirasjon fra min kompetanse innen sportsdans. Konseptet var på flere store treningssenter og trenings conventions som NIKE, NIH og Elixia. I 2009 og 2010 hadde jeg faste bidrag innen dans som trening på God morgen Norge på TV2.

Jeg har alltid vært fascinert og nysgjerrig på hvordan det mentale påvirker våre handlinger og hvordan få en større bevissthet på dette området. Jeg tok en master utdannelse i NLP i 2009 og har siden 2010 coachet ledere, artister og utøvere 1:1 til å stå stødigere i seg selv med et bevisst fokus på sine fremtidige valg og være nysgjerrig på egne følelser og hvorfor de oppstår.

Nå har jeg satt sammen et webinar og program som skal gi deg nok kunnskap til at du kan ta et bevisst valg mot mer bevegelse fysisk, mentalt og emosjonelt.

Bevegelig, smidig og grasiøs

Hvordan kan du ta bevisst kontroll på egen kropp med mer smidighet og et større bevegelses register?

På webinaret..

...vil jeg gi deg tips du kan ta med deg for å få mer smidighet inn i din hverdag. Enten i den aktiviteten du allerede gjør, eller som en fin start på mer bevegelse inn i dine daglige rutiner.

Når en skal skape nye gode endringer og vaner, krever det motivasjon og disiplin. Jeg vil dele noen av mine bevisste handlinger når jeg selv sto ovenfor ett år med krevende og systematisk opptrening etter en kneoperasjon. Når jeg summerer de viktigste områdene jeg tok klare grep om, er jeg overbevist om at du kan bruke de samme områdene på ulike områder du ønsker en positiv endring. 

Jeg ser det som en stor verdi å være i kontakt med egne følelser. Dansen har lært meg å kunne hente frem ulike sider av meg selv og dermed forsterke emosjonene. Jeg ønsker å dele noen tips til hvordan du bevisst kan bruke musikk og bevegelse til å få bedre kontakt med ulike sider ved deg. Få frem mer kraft til å stå støtt i deg selv, kjenne på sårbarhet, femininitet og  ikke minst vekke en lett, leken og kriblende følelse. 

GRATIS WEBINAR - Bli med da vel!

Tilstand og tilstedeværelse

Hvordan kan du bruke ulike danser til å ta bevisst styring på egen tilstand gjennom å trigge ulike følelser?

La meg inspirere deg til å bli smidigere og få enda bedre kontakt med egen kropp.

Motivasjon, disiplin og mestring

Du trenger en god dose pågangsmot for å skape en ny vane som forblir en positiv endring. Men hvordan?