Bevegelsens kraft!

Hvordan bruke dans til å trigge positive følelser

  • Hvordan du kan få trening til å bli gøy og noe du har lyst til å gjøre mer av.
  • Hvordan bli mer tilstede og få bedre kontakt med egen kropp fysisk, mentalt og emosjonelt

Meld deg på webinar

Husk å dobbeltsjekke at e-post adressen og telefonnummeret stemmer. Ellers går du glipp av påminnelser, møtedetaljer og ikke minst alt av bonuser og innhold...

Telefonnummerformat: 91234567

Hvordan dans kan hjelpe deg å føle deg bedre

  • Hvordan du kan bli mer selvsikker, på plass i deg selv og i stand til å uttrykke den du er.

Dans vekker gode følelser og er en effektiv og morsom måte å trene hele kroppen på.

Bli med på gratis foredrag, så skal jeg forklare de   6 viktigste kjerneområdene i Movimenti konseptet. 

Ønsker du bedre kontakt med din kropp og dine følelser?

Føler du deg stiv, keitete og lite fleksibel?

SIKRE DIN PLASS NÅ

I dette live foredraget vil du lære:

Når du REGISTRER deg sender jeg deg umiddelbart en BONUS-video med et 4 minutters bevegelighetsprogram med 9 bevegelser du kan implementere i din hverdag som en god start på mer smidighet!

Jeg er Therese Cleve-Stiansen

Min store lidenskap og en stor del av min identitet startet da jeg var 2,5år gammel. Dans, bevegelse, formidling, målarbeid, prestasjon, perfeksjon og samarbeid.

Jeg startet på danseskole 2,5år gammel, fikk fast partner da jeg var 7år og begynte deretter å konkurrere. Var landslagsdanser i mange år i standard og latinamerikanske danser og har meritter som 13 NM-gull, nordisk mester, bronse i ungdoms-VM samt en rekke world ranking titler. 

Jeg har jobbet med TV siden 2006 da jeg fikk en forespørsel om å være med som profesjonell danser i “Skal vi danse” på TV2. Siden den gang har jeg vært med 7 sesonger med profilene; skuespiller Tom A. Haug, Astrofysiker Eirik Newth, alpinist Finn Christian Jagge, skuespiller Mikkel Gaup, politiker Carl I. Hagen, fotograf Per Heimly og syklist Mads Kaggestad.

Jeg utviklet et eget treningskonsept for å bevege det norske folk med inspirasjon fra min kompetanse innen sportsdans. Konseptet var på flere store treningssenter og trenings conventions som NIKE, NIH og Elixia. I 2009 og 2010 hadde jeg faste bidrag innen dans som trening på “God morgen Norge” på TV2.

Jeg har alltid vært fascinert og nysgjerrig på hvordan det mentale påvirker våre handlinger og hvordan få en større bevissthet på dette området. Jeg tok en master utdannelse i NLP i 2009 og har siden 2010 coachet ledere, artister og utøvere 1:1 til å stå stødigere i seg selv med et bevisst fokus på sine fremtidige valg og være nysgjerrig på egne følelser og hvorfor de oppstår.

Nå har jeg satt sammen et webinar og program som skal gi deg nok kunnskap til at du kan ta et bevisst valg mot mer bevegelse fysisk, mentalt og emosjonelt.

La meg vise deg hvordan du blir sterkere og får bedre kontakt med kroppen og følelsene dine!

Tirsdag, 22. august 2023

kl 18.00

Ønsker du trening som gir glede?