Få bedre bevegelighet og kroppsbevissthet, bli bevisst hvordan du kan trigge følelser som gir deg god energi, stå støtt i deg selv og bær kroppen din med stolthet.

Movimenti

Bli med inn i mitt univers av bevegelser

Der vil jeg inspirere deg til å integrere bevegelser som kun tar deg noen minutter å gjennomføre flere ganger hver dag.

«Bevegelse er ferskvare og det er de små bevegelsene du gjør hver dag som vil gi stor endring over tid.»

Kombinasjonen av at du jobber med fysisk og mentalt vil bidra til å bevege deg emosjonelt på flere plan.

 • Du vil stå stødigere i deg selv med et sterkere hode og en smidigere kropp!
 • Du vil få bedre kontakt med egen kropp og kjenne på bevegelsens kraft
 • Du vil bli sterkere og få bedre bevegelighet, balanse og koordinasjon.
 • Du vil bli mer bevisst hvordan du kan gi slipp og være mer leken til sinns.
 • Du vil få bedre holdning og bære kroppen din med stolthet og femininitet.
 • Du vil oppleve personlig utvikling og kjenne på glede og mestring

Dette får du:

 • Modul 1: En øvelsesbank som innholder masse bevegelighet og får deg bevisst hvilken del av kroppen som aktiveres . Du vil oppleve å bli smidigere og få bedre kontakt med egen kropp.
 • Du får tilgang til alt kursmateriellet umiddelbart. 6 moduler der all instruksjon, program, workshop og refleksjonsoppgaver vil ligge i en egen kursportal. 
 • Du får en mail umiddelbart etter du har meldt deg på med link inn til Movimenti kurs portalen. Der ligger alle modulene med alt innhold. Det er en lukket gruppe, kun for kursdeltagere
 • Det er bare å stille spørsmål inne i gruppen, så vil jeg svare deg ukentlig. 
 • Kurset er for alle som ønsker å bli mer smidige og få bedre kontakt med egen kropp. Det er ingen aldersgrense.
 • Kurset koster kr. 5.990,- 
 • Jeg har stor tro på å jobbe med repetisjon og utvikling over tid for å integrere nye bevegelsesmønster og få maks utbytte av dette kurset. Derfor vil jeg gi deg full tilgang til kursportalen med alt innhold og materiell i et helt år.

Bevegelser fysisk, mentalt og emosjonelt

Praktiske detaljer

Fullbetaling

6.500,- 

(du sparer 1000,-)

Instruktøren din

Jeg brenner for å dele av min kunnskap gjennom å skape bevegelse fysisk, mentalt og emosjonelt. Jeg har satt sammen et kursprogram med noen av de viktigste og mest grunnleggende områdene for å få bedre kontakt med egen kropp i kombinasjon med å stå stødigere i deg selv og dine valg. Jeg er stolt av å kunne presentere et innholdsrikt kurs med masse verdi som vil bidra til at du som kursdeltager opplever bevegelse på flere plan. 

Mitt engasjement for bevegelse begynte å spire allerede da jeg var 2,5år gammel. Jeg startet på danseskole 2,5år gammel, fikk fast partner da jeg var 7år og begynte deretter å konkurrere. Var landslagsdanser i 10 år i standard og latinamerikanske danser og har meritter som 13 NM gull, nordisk mester, bronse i ungdoms VM samt en rekke world ranking titler. Gjennom en lang karriere i dans har dans, bevegelse, formidling, målarbeid, prestasjon, perfeksjon og samarbeid preget mye av meg som menneske.

Jeg har jobbet med TV siden 2006 da jeg fikk en forespørsel om å være med som profesjonell danser i Skal vi danse på TV2. Siden den gang har jeg vært med 7 sesonger med profilene; skuespiller Tom A. Haug, Astrofysiker Eirik Newth, alpinist Finn Christian Jagge, skuespiller Mikkel Gaup, politiker Carl I. Hagen, fotograf Per Heimly og syklist Mads Kaggestad. Det har vært en fantastisk tid der jeg har lært masse om ulike personlighetstyper. I denne tiden lærte jeg også hvordan få de til å prestere på sitt beste under svært høyt press, og ikke minst innen noe som var langt unna deres profesjon.

Jeg utviklet et eget treningskonsept for å bevege det norske folk med inspirasjon fra min kompetanse innen sportsdans. Konseptet var på flere store treningssenter og trenings conventions som NIKE, NIH og Elixia. I 2009 og 2010 hadde jeg faste bidrag innen dans som trening på God morgen Norge på TV2. Det var her jeg forsto viktigheten av å bryte ned bevegelsene for deretter å formidle essensen i hva som får frem de smidige bevegelsene som får deg til å bevege deg som en danser. 

Jeg har alltid vært fascinert og nysgjerrig på hvordan det mentale påvirker våre handlinger og hvordan få en større bevissthet på dette området. Jeg tok en videreutdanning i coaching og prestasjonsutvikling i 2009 og har siden 2010 coachet ledere, artister og utøvere 1:1 til å stå stødigere i seg selv og sine valg. 

Erfaringer fra disse områdene har jeg nå komprimert ned til et kurs jeg ønsker at så mange som mulig skal få tilgang til og kjenne på kraften i å være i bevegelse fysisk, mentalt og emosjonelt.

REGISTRER DEG NÅ

Et kurs du tar når og hvor du vil med 1 års tilgjengelighet.

Delbetaling

2500,- 

hver mnd i tre måneder (7500,-)

 • Modul 2: En øvelsesbank med smidige styrkeøvelser som stimulerer din balanse og koordinasjon. Her vil det være fokus på utførelsen av de ulike bevegelsene med god flyt og tilstedeværelse.
 • Modul 3: En øvelsesbank med korte og morsomme intervaller som får opp pulsen i kombinasjon med å jobbe med styrke og koordinasjon. Perfekt for å stimulere til kognitiv utvikling.
 • Modul 4:  Bevegelser inspirert av dansen paso doble for å vekke din indre urkraft, tydelighet, ditt fokus og din eksplosive side slik at du kan stå stødigere i deg selv og våge å ta din plass.
 • Modul 5: Bevegelser inspirert av dansen rumba for å vekke din feminine, sensuelle, sårbare og grasiøse side slik at du kan være mer tilstede i deg selv.
 • Modul 6: Bevegelser inspirert fra dansen quickstep for å gi slipp og vekke din lettsindige lekenhet, energiske entusiasme og ta et bevisst valg om å spre positiv energi.
 • BONUS: 10 filmer med mentalt påfyll med tilhørende refleksjonsoppgaver slik at du blir mer bevisst dine følelser, dine handlinger og ta bedre valg for deg selv i fremtiden privat og profesjonelt.
 • Workshops: 6 timer med opptak av live workshops tilhørende den enkelte modulen. Der vil du få grundig innføring i hvordan de ulike bevegelsene skal utføres.
 • Ukentlig plan / habit tracker du kan printe ut for å legge en god plan du kan følge og ikke minst legge merke til alt du får til underveis.
 • Movimenti kurset ligger i en lukket gruppe på nett, samt at du kan laste ned en egen APP for lett tilgang til kurset, gruppen og stille meg spørsmål underveis. I tillegg til at du finner alt kursmateriell der vil det være en lukket gruppe kun for kursdeltagere der vi kommuniserer underveis, stiller spørsmål, heier på hverandre og utveksle erfaring.