Få bedre bevegelighet og kroppsbevissthet, bli bevisst hvordan du kan trigge følelser som gir deg god energi, stå støtt i deg selv og bær kroppen din med stolthet.

Movimenti

Bli med inn i mitt univers av bevegelser

Der vil jeg inspirere deg til å integrere bevegelser jeg har brutt ned fra dansen til konkrete øvelser som kun tar deg noen minutter å gjennomføre.

«Det er de små bevegelsene du setter igang hver dag som vil gjøre store endringer over tid.»

Kombinasjonen av at du vil jobbe fysisk og mentalt vil bidra til å bevege deg emosjonelt på flere plan.

 • Du vil få bedre kontakt med egen kropp og femininitet.
 • Du vil stå stødigere i deg selv!
 • Du vil bli sterkere og få bedre bevegelighet, balanse og koordinasjon.
 • Du vil bli mer bevisst hvordan du kan gi slipp og være mer leken til sinns.
 • Du vil få bedre holdning og bære kroppen din med stolthet.
 • Du vil oppleve personlig utvikling gjennom kursprogrammet.
 • Du vil oppleve mestring.

Dette får du:

 • Modul 1: En øvelsesbank der fokuset er å isolere ulike deler av kroppen gjennom bevegelsesmønster med fokus på rotasjoner, motstand og forlengelse i hver øvelse. Du vil kjenne at kroppen strekkes og aktiveres, som igjen vil gi deg bedre smidighet og kroppsbevissthet. 
 • Modul 2: En øvelsesbank som utfordrer din styrke gjennom bevegelser i flyt ved bruk av egen kroppsvekt. Øvelsene vil stimulere din balanse og koordinasjon.
 • Modul 3: En øvelsesbank med korte intervaller som får opp pulsen i kombinasjon med å jobbe med styrke og koordinasjon. Perfekt for å stimulere til kognitiv utvikling.
 • Modul 4:  Bevegelser inspirert av dansen paso doble, satt sammen for å vekke din indre urkraft, tydelighet, ditt fokus og din eksplosive side slik at du kan stå stødigere i deg selv og våge å ta din plass.
 • Modul 5: Bevegelser inspirert av dansen rumba, satt sammen for å vekke din feminine, sensuelle, sårbare og grasiøse side slik at du kan være mer tilstede i deg selv.
 • Modul 6: Bevegelser inspirert fra dansen quickstep, satt sammen for å gi slipp og vekke din lettsindige lekenhet, energiske entusiasme og ta et bevisst valg om å spre positiv energi.
 • LIVE workshop og Q&A ukentlig - jevnlig oppfølging slik at du får løst utfordringene og usikkerheten du står i fortløpende og kan fortsette utviklingen uten å miste motet. Grundig gjennomgang av de ulike bevegelsene i programmene i de enkelte modulene. Opptak blir sendt ut i etterkant.
 • BONUS: 10 filmer med mentalt påfyll med tilhørende refleksjonsoppgaver slik at du blir mer bevisst dine følelser, dine handlinger og ta bedre valg for deg selv i fremtiden privat og profesjonelt.
 • Ukentlig plan / habit tracker som vil hjelpe deg å sette en god plan du kan følge og ikke minst legge merke til alt du får til underveis.
 • Movimenti kurset ligger i en lukket gruppe på nett, samt at du kan laste ned en egen APP for lett tilgang til kurset, gruppen og stille meg spørsmål underveis. I tillegg til at du finner alt kursmateriell der vil det være en lukket gruppe kun for kursdeltagere der vi kommuniserer underveis, stiller spørsmål, heier på hverandre og utveksle erfaring.
 • Kursprogrammet går over 6 uker der all instruksjon, program og refleksjonsoppgaver vil ligge i en egen kursportal. Det åpnes en modul i uken, totalt 6 moduler. Første modul åpnes mandag 10.april 2023.
 • Når kurset starter opp vil det være en workshop og Q&A hver onsdag fra kl: 17:00-18:00. Der vil jeg gå grundig gjennom bevegelsene og øvelsene i de aktuelle modulene i tillegg til å svare på spørsmål. Det vil bli opptak av alle sendinger som vil bli lagt inn i kursportalen, slik at du kan se sendingen når det passer deg.
 • Du får en mail i forkant av kurset med link inn til Movimenti kurs portalen (Sjekk evt spam filteret ditt, hvis du ikke finner mailen). Der legges alle modulene ut med tilhørende program, samt chat og alle Live sendinger. Det er en lukket gruppe, kun for kursdeltagere
 • Jeg er tilgjengelig for spørsmål gjennom hele perioden som jeg vil følge opp på Live sendingene eller svare direkte i den lukkede gruppen.
 • Kurset er for alle som ønsker bedre bevegelighet og kontakt med egen kropp. Det er ingen aldersgrense. Jeg har hatt deltagere fra 20 - 87 år.
 • Kurset koster kr. 6.500,- 
 • Du kan velge tre avdrag à 2.500,- 
 • Jeg har stor tro på å jobbe med utvikling over tid og repetisjon for å få maks utbytte. Derfor vil jeg gi deg full tilgang til kursportalen med alle sendinger og materiell i et helt år.

Bevegelser fysisk, mentalt og emosjonelt

Praktiske detaljer

Fullbetaling

6.500,-

(Du sparer 1000,-.)

Instruktøren din

Jeg brenner for å dele av min kunnskap gjennom å skape bevegelse fysisk, mentalt og emosjonelt. Jeg har satt sammen et kursprogram med noen av de viktigste og mest grunnleggende områdene for å få bedre kontakt med egen kropp i kombinasjon med å stå stødigere i deg selv og dine valg. Jeg er stolt av å kunne presentere et innholdsrikt kurs med masse verdi som vil bidra til at du som kursdeltager opplever bevegelse på flere plan. 

Mitt engasjement for bevegelse begynte å spire allerede da jeg var 2,5år gammel. Jeg startet på danseskole 2,5år gammel, fikk fast partner da jeg var 7år og begynte deretter å konkurrere. Var landslagsdanser i 10 år i standard og latinamerikanske danser og har meritter som 13 NM gull, nordisk mester, bronse i ungdoms VM samt en rekke world ranking titler. Gjennom en lang karriere i dans har dans, bevegelse, formidling, målarbeid, prestasjon, perfeksjon og samarbeid preget mye av meg som menneske.

Jeg har jobbet med TV siden 2006 da jeg fikk en forespørsel om å være med som profesjonell danser i Skal vi danse på TV2. Siden den gang har jeg vært med 7 sesonger med profilene; skuespiller Tom A. Haug, Astrofysiker Eirik Newth, alpinist Finn Christian Jagge, skuespiller Mikkel Gaup, politiker Carl I. Hagen, fotograf Per Heimly og syklist Mads Kaggestad. Det har vært en fantastisk tid der jeg har lært masse om ulike personlighetstyper. I denne tiden lærte jeg også hvordan få de til å prestere på sitt beste under svært høyt press, og ikke minst innen noe som var langt unna deres profesjon.

Jeg utviklet et eget treningskonsept for å bevege det norske folk med inspirasjon fra min kompetanse innen sportsdans. Konseptet var på flere store treningssenter og trenings conventions som NIKE, NIH og Elixia. I 2009 og 2010 hadde jeg faste bidrag innen dans som trening på God morgen Norge på TV2. Det var her jeg forsto viktigheten av å bryte ned bevegelsene for deretter å formidle essensen i hva som får frem de smidige bevegelsene som får deg til å bevege deg som en danser. 

Jeg har alltid vært fascinert og nysgjerrig på hvordan det mentale påvirker våre handlinger og hvordan få en større bevissthet på dette området. Jeg tok en videreutdanning i coaching og prestasjonsutvikling i 2009 og har siden 2010 coachet ledere, artister og utøvere 1:1 til å stå stødigere i seg selv og sine valg. 

Erfaringer fra disse områdene har jeg nå komprimert ned til et kurs jeg ønsker at så mange som mulig skal få tilgang til og kjenne på kraften i å være i bevegelse fysisk, mentalt og emosjonelt.

REGISTRER DEG NÅ

Et kurs du tar når og hvor du vil med 1 års tilgjengelighet.

Delbetaling

2.500,-

hver mnd i tre måneder (7.500,-)